INGREDIENTE PATE EXTRA- ANUL 1975

INGREDIENTE PATE EXTRA- ANUL 1975

Sursa: Retetar – carne si preparate din carne, Ministerul Comertului Interior, 1975


Related Posts

FRIPTURA DE PORC – ANUL 1934

FRIPTURA DE PORC – ANUL 1934

Facebook Friptura de porc – o friptura foarte frageda, suculenta si foarte gustoasa! Textul original al retetei: „Friptura de porc. Dupa ce s-a sarat bine, se lasa sa stea o ora, se presara cu atata chimion cat se poate tine intre trei degete si se […]

PATLAGELE VINETE UMPLUTE – ANUL 1936

PATLAGELE VINETE UMPLUTE – ANUL 1936

Facebook Patlagele vinete umplute – foarte gustoase si foarte frumoase! Textul original al retetei:” 1. Curat vinetele de coaja de pe deasupra lor2. Le tai in doua in lung3. Le scobesc de miez 4. Fac o tocatura cu carne, ca la chiftele, cu ceapa, ou, marar, […]



Pin It on Pinterest

error: COPYRIGHT © 2018 www.reteteistorice.ro. Toate drepturile sunt rezervate, conform dispozitiilor legale privind drepturile de autor și drepturile conexe, precum și a altor forme de protejare a proprietatii intelectuale. Toate textele si imaginile apartin autorului www.reteteistorice.ro. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face numai cu acordul scris al autorului.