Untul batut spuma

Untul batut spuma

Untul batut spuma – Carte de bucate, Sanda Marin , 1943


Related Posts

POVETE – ANUL 1966

POVETE – ANUL 1966

Facebook Cum preparam piureul de cartofi? Sursa: Sfaturi gospodaresti, 1966

UNT ROSU – ANUL 1969

UNT ROSU – ANUL 1969

Facebook Unt rosu – aperitiv usor de pregatit, inedit, aspectuos si gustos. Textul original al retetei: „100 g unt, 1 lingura pireu de sfecla. Sfecla fiarta se da prin sita si se amesteca cu untul frecat spuma”Sursa: Aperitive, Clementina Petra, 1969



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Pin It on Pinterest

error: COPYRIGHT © 2018 www.reteteistorice.ro. Toate drepturile sunt rezervate, conform dispozitiilor legale privind drepturile de autor și drepturile conexe, precum și a altor forme de protejare a proprietatii intelectuale. Toate textele si imaginile apartin autorului www.reteteistorice.ro. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face numai cu acordul scris al autorului.