POVETE – ANUL 1960

POVETE – ANUL 1960

Povete despre gatitul ficatului

Sursa: Sfaturi gospodaresti,1960


Related Posts

SOUFFLE DE FICAT – anul 1934

SOUFFLE DE FICAT – anul 1934

Facebook Souffle de ficat Print SOUFFLE DE FICAT Timp preparare 10 mins Timp gatire 20 mins Timp total 30 mins   Textul original: „Proportii pentru 6 persoane: 500 gr. ficat, 50 gr. slanina, 100 gr. unt, piper, sare, un paharel Madera, 2 galbenuse si albuse, […]

OMLETA CU FICAT DE PASERE – anul 1935

OMLETA CU FICAT DE PASERE – anul 1935

Facebook Omleta cu ficat: o combinatie foarte potrivita! Print OMLETA CU FICAT DE PASERE – anul 1935 Timp preparare 5 mins Timp gatire 10 mins Timp total 15 mins   Textul original:”Salta in unt 2 ficati de pasere taiati in bucatele mici, pune sare, piper, […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Pin It on Pinterest

error: COPYRIGHT © 2018 www.reteteistorice.ro. Toate drepturile sunt rezervate, conform dispozitiilor legale privind drepturile de autor și drepturile conexe, precum și a altor forme de protejare a proprietatii intelectuale. Toate textele si imaginile apartin autorului www.reteteistorice.ro. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face numai cu acordul scris al autorului.