despre reteteistorice.ro

despre reteteistorice.ro

Despre proiectul Retete Istorice

Am pornit proiectul RETETE ISTORICE cu gandul de a readuce la masa cat mai multor romani mangaierea strabunilor prin retete vechi de bucate.
Din propria experienta, pentru ca in casa noastra de ceva vreme sunt puse pe masa bunatati din batrani, va pot confirma supriza placuta, simplitatea si gustul neasteptat de bun aduse de aceste retete si nu in ultimul rand bucuria tuturor celor de la masa (familie si / sau invitati).
Cu aceste retete istorice negresit se obtine acel efect de “wow” al tuturor invitatilor. Toate felurile de mancare servite par complicate si scumpe intrucat sunt foarte gustoase, insa nu este asa. Ingedientele necesare le avem de cele mai multe ori la indemana si nu trebuie sa facem o lista lunga de cumparaturi sau nu trebuie sa renuntam la anumite retete pentru ca nu am gasit nici macar sa cumparam anumite ingediente.
E atat de simplu sa gatim retete istorice, retetele strabunilor! O calatorie in timp emotionanta si plina de dragoste! Garantat gusturi autentice si clipe care vor deveni de neuitat!
Toate retetele publicate pe site-ul www.reteteistorice.ro sunt originale si provin din cartile de bucate din colectia proprie (colectie destul de voluminoasa, nepretuita pentru mine intrucat cuprinde documente autentice (carti de bucate) ale culturii neamului nostru).
Retetele sunt gatite in bucataria proprie iar experienta si emotia sunt de fiecare data de neuitat.
Am ales sa impart cu drag aceasta experienta, care cu siguranta va fi foarte apreciata de catre toti romanii care vor incerca aceste retete si vor simti pe deplin dragostea strabunilor.
Doamne Ajuta ca mangaierea strabunilor simtita prin aceste retete istorice sa fie ca un vant de primavara care va incalzi si va umple de dragoste inima cat mai multor romani!


Pin It on Pinterest

error: COPYRIGHT © 2018 www.reteteistorice.ro. Toate drepturile sunt rezervate, conform dispozitiilor legale privind drepturile de autor și drepturile conexe, precum și a altor forme de protejare a proprietatii intelectuale. Toate textele si imaginile apartin autorului www.reteteistorice.ro. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face numai cu acordul scris al autorului.