SALATA DE CARNE CU MAIONEZA – ANUL 1969

SALATA DE CARNE CU MAIONEZA – ANUL 1969

Salata de carne cu maioneza – o salata usor de pregatit si foarte gustoasa.

SALATA DE CARNE CU MAIONEZA – ANUL 1969
Timp preparare
20 mins
 

Textul original al retetei: " 100 g carne fiarta sau fripta, ceapa, frunze de patrunjel, castraveti acri, maioneza. Carnea se taie in cuburi mici, se adauga putina ceapa rasa, frunzele de patrunjel tocat fin, castravetii murati taiati marunt, apoi se amesteca cu maioneza si mustar dupa gust."

Sursa: Aperitive, Clementina Petra, 1969

pentru: 4 persoane
Ingrediente
  • 250 g carne fiarta sau fripta
  • 2-3 castraveti acri
  • 1 ceapa
  • putin patrunjel verde
  • cateva linguri maioneza
  • 1 lingurita mustar
Instructiuni
  1. Carnea fiarta sau fripta se taie cubulete mici

  2. Se adauga castravetii acrii taiati cubulete, ceapa rasa si patrunjelul tocat marunt

  3. Se amesteca totul cu maioneza si mustar dupa gust

  4. Se aranjeaza frumos salata in platoul de servit (putem decora cu patrunjel si castraveti acri) si se serveste

Note reteta

Eu am folosit carne fripta la cuptor (de porc si de vita), dar asa cum indica si reteta originala, aceasta salata se poate pregati cu orice tip de carne, fripta sau fiarta.

SALATA DE CARNE CU MAIONEZA – o salata usor de pregatit si foarte gustoasa.


Related Posts

RULADA DE CARNE UMPLUTA CU OUA – ANUL 1938

RULADA DE CARNE UMPLUTA CU OUA – ANUL 1938

Facebook Rulada de carne umpluta cu oua – o rulada foarte fina si foarte gustoasa

INGREDIENTE PATE EXTRA- ANUL 1975

INGREDIENTE PATE EXTRA- ANUL 1975

Facebook Sursa: Retetar – carne si preparate din carne, Ministerul Comertului Interior, 1975



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Pin It on Pinterest

error: COPYRIGHT © 2018 www.reteteistorice.ro. Toate drepturile sunt rezervate, conform dispozitiilor legale privind drepturile de autor și drepturile conexe, precum și a altor forme de protejare a proprietatii intelectuale. Toate textele si imaginile apartin autorului www.reteteistorice.ro. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face numai cu acordul scris al autorului.