carte RETETE ISTORICE CU CARNE DE MIEL

carte RETETE ISTORICE CU CARNE DE MIEL

70 retete autentice din perioada 1908-1971 redate exact asa cum au fost publicate la vremea respectiva.

Retetele strabunilor pentru bors si ciorba de miel, drob, stufat, mancare de miel cu legume, mancare de miel cu sos, preparate cu tocatura de miel si fripturi.

autor Norica Birzotescu, editura Camara Satencei, 96 pagini, format: 13 x 20 cm, data publicarii: aprilie 2019

PRET: 14.99 lei + taxe transport


Related Posts

carte RETETE ISTORICE CARNATI

carte RETETE ISTORICE CARNATI

Facebook 65 de retete autentice din perioada 1908-1970 O colectie valoroasa de retete istorice pentru prepararea carnatilor, retetele strabunilor pentru tot felul de carnati cum ar fi trandafirii oltenesti, patricieni, carnati albi, carnati fara piele (mititei), lebervurst, carnati de creier, chisca moldoveneasca, carnati ardelenesti, ghiudem, […]

carte RETETE ISTORICE FURSECURI SI BISCUITI DE CRACIUN

carte RETETE ISTORICE FURSECURI SI BISCUITI DE CRACIUN

Facebook 33 retete autentice din perioada 1908-1968 Retetele strabunilor de la gustari sarate, la biscuiti si fursecuri simple, cu ciocolata sau umplute cu marmelada sau rahat pana la aromata turta dulce. autor Norica Birzotescu, editura Camara Satencei, 80 pagini, format: 14.8 x 21 cm, data […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Pin It on Pinterest

error: COPYRIGHT © 2018 www.reteteistorice.ro. Toate drepturile sunt rezervate, conform dispozitiilor legale privind drepturile de autor și drepturile conexe, precum și a altor forme de protejare a proprietatii intelectuale. Toate textele si imaginile apartin autorului www.reteteistorice.ro. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face numai cu acordul scris al autorului.