BISOF – ANUL 1976

BISOF – ANUL 1976

Bisof – rasfat de iarna

BISOF – ANUL 1976
Timp preparare
15 mins
 

Textul original al retetei: „1 l vin rosu, 100 g rom sau coniac, 150 g zahar, putina scortisoara, 12 cuisoare. Se pune vinul intr-o oala emailata, se adauga romul sau coniacul, zaharul, scortisoara si cuisoarele. Se pune pe foc si se tine pana incepe sa abureasca fara sa dea in clocot, ca sa nu se evapore alcoolul din vin. Se ia de pe foc , se strecoara si se serveste fierbinte.”

Sursa: Prepararea bauturilor in casa, N. Gherman, 1976

tip: Bauturi
pentru: 4 persoane
Ingrediente
  • 1 l vin rosu
  • 100 ml rom sau coniac
  • 150 g zahar
  • putina scortisoara
  • 12 cuisoare
Instructiuni
  1. Se pune vinul intr-o oala emailata

  2. Se adauga romul sau coniacul, zaharul, scortisoara si cuisoarele

  3. Se pune pe foc si se tine pana incepe sa abureasca fara sa dea in clocot, ca sa nu se evapore alcoolul din vin

  4. Se ia de pe foc si se strecoara

  5. Se serveste fierbinte

Note reteta

Bisof – rasfat in serile linistite de iarna



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vot reteta





Pin It on Pinterest

error: COPYRIGHT © 2018 www.reteteistorice.ro. Toate drepturile sunt rezervate, conform dispozitiilor legale privind drepturile de autor și drepturile conexe, precum și a altor forme de protejare a proprietatii intelectuale. Toate textele si imaginile apartin autorului www.reteteistorice.ro. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face numai cu acordul scris al autorului.