UNT ROSU – ANUL 1969

UNT ROSU – ANUL 1969

Unt rosu – aperitiv usor de pregatit, inedit, aspectuos si gustos.

UNT ROSU - ANUL 1969
Timp preparare
5 mins
Timp gatire
20 mins
Timp total
25 mins
 
Textul original al retetei: "

100 g unt, 1 lingura pireu de sfecla. Sfecla fiarta se da prin sita si se amesteca cu untul frecat spuma"

Sursa: Aperitive, Clementina Petra, 1969

tip: Aperitiv
pentru: 2 persoane
Ingrediente
  • 100 g unt
  • cateva felii sfecla rosie
Instructiuni
  1. Se scoate untul din frigider pentru a se inmuia un pic pana pregatim restul ingredientelor

  2. Se curata sfecla rosie, se taie cubulete si se pune la fiert

  3. Cand sfecla este fiarta, cu ajutorul unui mixer, se face pasta

  4. 1 lingura pasta de sfecla se amesteca bine cu untul pana ce acesta are o culoare frumoasa rosie

  5. Untul se pune pe feliute de paine

  6. Se serveste ca aperitiv

Note reteta

Un aperitiv usor de pregatit, inedit, aspectuos si gustos.

Evaluarea mea: 5 din 5 stele.


Related Posts

Untul batut spuma

Untul batut spuma

Facebook Untul batut spuma – Carte de bucate, Sanda Marin , 1943

OUA CU UNT SI MUSTAR – ANUL 1986

OUA CU UNT SI MUSTAR – ANUL 1986

Facebook Oua cu unt si mustar pentru un mic dejun deosebit. Foarte simplu de pregatit si foarte gustoase! Textul original al retetei: „6 oua, 100 g unt, 50 g mustar, ½ lingura otet, sare, piper. Se fierb ouale tari, se curata, se taie in sferturi, apoi se […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vot reteta





Pin It on Pinterest

error: COPYRIGHT © 2018 www.reteteistorice.ro. Toate drepturile sunt rezervate, conform dispozitiilor legale privind drepturile de autor și drepturile conexe, precum și a altor forme de protejare a proprietatii intelectuale. Toate textele si imaginile apartin autorului www.reteteistorice.ro. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face numai cu acordul scris al autorului.