SALATA DE FASOLE BOABE – anul 1960

SALATA DE FASOLE BOABE – anul 1960

O salata de fasole boabe foarte gustoasa

SALATA DE FASOLE BOABE - anul 1960
Timp preparare
5 mins
Timp gatire
2 hrs
Timp total
2 hrs 5 mins
 

Textul original:

"Fasole uscata, ceapa, otet, ulei , piper, sare, patrunjel verde

Se fierbe fasolea boabe (de preferinta cu bobul mare), se scurge, se lasa sa se raceasca, apoi se pune intr-o salatiera. Se adauga ceapa taiata foarte subtire, otet, ulei, piper si sare dupa gust. Se amesteca bine si se presara cu patrunjelul verde tocat marunt." (sursa: Preparate culinare reci, 1960)

tip: Salata
pentru: 2 persoane
Ingrediente
  • 180 g boabe fasole uscata
  • 1 buc ceapa
  • putin ulei
  • putin otet
  • putina sare
  • putin piper
  • cateva fire patrunjel
Instructiuni
  1. se fierbe fasolea (care a fost pusa in apa cu o seara inainte)

  2. se scurge fasolea de apa si se lasa sa se raceasca

  3. se pune ulei dupa gust, otet, sare, piper si patrunjel tocat marunt

Note reteta

Foarte buna aceasta salata de fasole boabe! Evaluarea mea: 5 stele din 5.


Related Posts

CIOLAN DE PORC CU FASOLE ALBA, GATIT ARDELENESTE – ANUL 1973

CIOLAN DE PORC CU FASOLE ALBA, GATIT ARDELENESTE – ANUL 1973

Facebook Ciolan de porc cu fasole alba, gatit ardeleneste – excelent.

CIORBA DE FASOLE, CU COSTITA AFUMATA – ANUL 1955

CIORBA DE FASOLE, CU COSTITA AFUMATA – ANUL 1955

Facebook Ciorba de fasole, cu costita afumata – o ciorba foarte gustoasa.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vot reteta





Pin It on Pinterest

error: COPYRIGHT © 2018 www.reteteistorice.ro. Toate drepturile sunt rezervate, conform dispozitiilor legale privind drepturile de autor și drepturile conexe, precum și a altor forme de protejare a proprietatii intelectuale. Toate textele si imaginile apartin autorului www.reteteistorice.ro. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face numai cu acordul scris al autorului.