Omleta cu ficat: o combinatie foarte potrivita!

Textul original:
"Salta in unt 2 ficati de pasere taiati in bucatele mici, pune sare, piper, patrunjel tocat si un paharel de vin. Faci omleta, o gauresti la mijloc si pui ficatii."
sursa: 1501 feluri de mancari, Constantin Bacalbasa, 1935
- 6 buc oua
- 1 lingura apa
- 2 bucatele unt
- 2 ficatei pasare
- 1/2 paharel vin
- putina sare
- putin piper
- cateva fire patrunjel
-
Se bat ouale bine, se adauga apa, sare si piper
-
Intr-o tigaie se infierbanta o bucatica de unt si apoi se toarna compozitia de oua
-
Se prajeste omleta pe ambele parti si se pune pe o farfurie
-
Se taie ficateii bucatele mici
-
Intr-o tigaie se pune o bucatica de unt si se pun ficateii, sare, piper, patrunjelul tocat si vinul
-
Facem o gaura in mijlocul omletei (cu o forma speciala sau cu un pahar)
-
In golul format in omleta se pun ficateii
Combinatia de ficatei cu omleta este foarte buna. Evaluarea mea: 5 stele din 5